Loading...
AMPA2019-01-31T11:58:39+00:00

L’AMPA és una associació formada per famílies voluntàries de l’Institut que té com a objectiu promoure la participació i col·laborar en les activitats educatives del Centre.

El curs 2017-2018 s’ha incorporat una nova Junta directiva amb moltes ganes de millorar les condicions del Centre i vincular-se en el barri de Sanfeliu, mirant de cohesionar les famílies en el territori. La Junta es reuneix periòdicament i es promouen diferents accions com la festa de carnaval, on vam sortir a la rua del barri, pintar algunes zones deteriorades de l’Institut, reclamar coses pendents a la Generalitat, xerrades informatives o la participació a la Festa Major del barri.

Animem a totes les famílies a formar part de l’Ampa i participar en les propostes i accions que proposem entre tots i totes.

Podeu contactar amb nosaltres en el correu: ampa.iesmestres@gmail.com

El passat 10 de febrer vam participar a la rua de carnaval de Sanfeliu. 

El passat 18 i 25 de febrer mares, pares, alumnes i professors/es vam pintar alguns espais del Centre per donar-los més color i alegria…Va quedar genial!! Gràcies a totes i tots per la vostra implicació.

Després de les portes obertes del dimarts 13 l’Ampa oferirà un pica pica a les famílies que vinguin a visitar el nostre Centre, en aquest espai podrem compartir opinions. Us hi esperem amb moltes ganes!!