Loading...
AMPA2020-07-07T06:56:50+00:00

L’AMPA és una associació formada per famílies voluntàries de l’Institut que té com a objectiu promoure la participació i col·laborar en les activitats educatives del Centre.

El curs 2017-2018 es va incorporar una nova Junta directiva amb moltes ganes de millorar les condicions del Centre i vincular-se en el barri de Sanfeliu, mirant de cohesionar les famílies en el territori. Fa 3 cursos que estem creixent en participació de les famílies. Ens reunim periòdicament i ens organitzem en comissions que promouen diferents accions com les celebracions, el manteniment, venda de llibres,  reclamar coses pendents a la Generalitat, xerrades informatives o la participació a la Festa Major del barri.

Animem a totes les famílies a formar part de l’AMPA i participar en les propostes i accions que proposem entre tots i totes.

Podeu contactar amb nosaltres en el correu: ampa.iesmestres@gmail.com

El passat diumenge 01 de març mares, pares, alumnes i professors/es ens vam trobar per fer la 3a edició de la  jornada cooperativa on vam treballar en la millora del centre. Vam posar panels de colors a les parets, vam netejar les finestres, vam netejar el pati i fins i tot vam posar una paret de pladur per partir les aules de música…unes màquines!! Com cada any el dire ens ha recompensat amb unes paelles excel·lents. NOT STOP

Gràcies a totes i tots per la vostra implicació.

Us animem a que vingueu a les portes dissabte 7 de març. Al final l’AMPA oferirà un pica pica a les famílies que vingueu a visitar el nostre Centre, en aquest espai podrem compartir opinions. Us hi esperem amb moltes ganes!!

Més informació a instagram ampa_apel·les_mestres