Loading...
AMPA2019-02-26T10:57:44+00:00

L’AMPA és una associació formada per famílies voluntàries de l’Institut que té com a objectiu promoure la participació i col·laborar en les activitats educatives del Centre.

El curs 2017-2018 es va incorporar una nova Junta directiva amb moltes ganes de millorar les condicions del Centre i vincular-se en el barri de Sanfeliu, mirant de cohesionar les famílies en el territori. Aquest curs ja hem crescut en participació de les famílies. Ens reunim periòdicament i es promouen diferents accions com la festa de carnaval, on vam sortir a la rua del barri, restaurar zones deteriorades de l’Institut, reclamar coses pendents a la Generalitat, xerrades informatives o la participació a la Festa Major del barri.

Animem a totes les famílies a formar part de l’AMPA i participar en les propostes i accions que proposem entre tots i totes.

Podeu contactar amb nosaltres en el correu: ampa.iesmestres@gmail.com

El diumenge 24 de febrer mares, pares, alumnes i professors/es ens vam trobar per fer una jornada cooperativa on vam treballar en la millora del centre. Vam posar panels de colors a les partes, vam posar cortines a la sala d’actes, vam netejar el pati, vam pintar….Va quedar genial!! Gràcies a totes i tots per la vostra implicació.

Us animem a que vingueu a les portes dissabte 16 de març. Al final l’AMPA oferirà un pica pica a les famílies que vingueu a visitar el nostre Centre, en aquest espai podrem compartir opinions. Us hi esperem amb moltes ganes!!