Presentació2018-03-05T11:21:38+00:00

Presentació

 

L’institut Apel·les Mestres és una institució educativa amb més de trenta anys d’història. Des que a l’any 1979 va iniciar les seves activitats la passió per ensenyar i la feina ben feta han estat permanents per part del professorat i el personal de l’institut.

Ens considerem un centre innovador que treballa al  voltant de tres eixos principals:

…despertar el gust per l aprenentatge

Formem part de la xarxa de centres Escola Nova 21 així com de la xarxa de Competències Bàsiques per tal de fer un canvi cap al marc d’escola avançada. Apliquem noves metodologies avaluatives i d’ensenyament-aprenentatge de les que formen part, entre d’altres,  el treball per projectes. Amb aquestes estratègies aconseguim que l’alumnat tingui una major motivació i interès per aprendre a l’hora que fomentem el treball cooperatiu i en equip. El nostre objectiu és aconseguir l’èxit escolar per a la totalitat de l’alumnat

...aconseguir que les expectatives es facin realitat

Comptem amb un equip docent implicat i coordinats treballant en la educació dels nostres alumnes puguin arribar allà on es  proposin i un equip orientador que garanteix l atenció a la diversitat i la presa de decisions responsables per part de l’alumnat.

…formar ciutadans responsables

Treballem els valors i la cohesió per formar persones critiques i implicades amb la societat i amb l entorn. Col·laborem amb diferents entitats per diversificar i enriquir l aprenentatge del nostre alumnat. Creiem en la interacció com eina de creixement social per això proposem jornades de cohesió  tant a nivell de centre com de la resta d’escoles de l’entorn: Jornada esportiva, Tastet de ciències, Projectes de serveis a la comunitat, etc.