Presentació

 L’institut Apel·les Mestres és una institució educativa amb més de trenta anys d’història. Des que a l’any 1979 va iniciar les seves activitats la passió per ensenyar i la feina ben feta han estat permanents per part del professorat i el personal de l’institut.
Treballem per:

DESPERTAR EL GUST PER L APRENENTATGE AMB METODES INNOVADORS

Amb el Projecte Tàndem hem estat el primer Institut en col·laborar amb el Parc Científic de Barcelona i l’Irsi Caixa per tal de millorar els rendiments escolars a partir de les ciències tot implementant el  mètode d’aprenentatge basat en la resolució de projectes. Utilitzem les noves tecnologies i diferents mètodes d aprenentatge per arribar a tot l alumnat.

ACONSEGUIR QUE LES EXPECTATIVES ES FACIN REALITAT

Comptem amb un equip docent implicat i coordinats treballant en la educació dels nostres alumnes puguin arribar allà on es  proposin i un equip orientador que garanteix l atenció a la diversitat i la presa de decisions responsables per part de l’alumnat.

FORMAR CIUTADANS RESPONSABLES

Treballem els valors i la cohesió per formar persones critiques i implicades amb la societat i amb l entorn. Col·laborem amb diferents entitats per diversificar i enriquir l aprenentatge del nostre alumnat. Creiem en l interacció com eina de creixement social per això proposem jornades de cohesió  tant a nivell de centre com de la resta d’escoles de l’entorn: Jornada esportiva, Tastet de ciències, Cursa Apel·les, Aprenentatge i Servei, etc.